Voordelen van een buscamper

 
Te koop: buscamper!
Wil u weten waarom u een buscamper zou moeten kopen? Er zitten namelijk veel voordelen aan buscampers ten opzichte van de 'gewone' camper. Onze buscampers zijn veel wendbaarder en dat geeft tijdens het rijden een geruststellender gevoel waardoor u nog meer kunt genieten tijdens uw uitstapjes zonder teveel stress. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van alle voordelen die zitten aan een buscamper die bij ons te koop staat.
 
Check-mark blauw

Parkeren

U kunt met een buscamper gemakkelijk parkeren doordat het niet zo groot is als een normale camper.
Check-mark blauw

Rijden

Met een buscamper kunt u heel makkelijk door kleine straatjes heen. Ook zit u lekker hoog, net als in een normale camper, en heeft u goed overzicht over het verkeer.
Check-mark blauw

Geen levertijd

Als u een compleet nieuwe buscamper koopt zit hier vaak een levertijd op van minimaal 6 tot 12 maanden. Bij ons kunt u er direct in wegrijden en genieten. En toch heeft u een mooie jonge buscamper met zeer weinig kilometers waarvan de prijs ook nog eens zeer gunstig is.
Check-mark blauw

Rijbewijs

U kunt met uw B-rijbewijs in een buscamper rijden. U hoeft dus geen nieuw rijbewijs te halen! Met een B-rijbewijs kunt u rijden in voertuigen tot 3.500 kg en buscampers zitten hier vrijwel altijd onder.
Check-mark blauw

Goed te gebruiken voor woon-werk verkeer

De buscamper rijdt als een personenauto en kan dus ook als 2e auto gebruikt worden.
Check-mark blauw

Krachtige motor

Doordat de camper een bus is heeft hij een sterke, krachtige motor, en hoeft u zich dus geen zorgen te maken in de bergen.
Check-mark blauw

Uiterlijk

Het ziet er niet uit als en standaard camper en heeft een strakkere uitstraling.
Check-mark blauw

Heerlijk open gevoel

De grote schuifdeur open geeft een heerlijk buiten gevoel, ook al sta je binnen te koken.
Check-mark blauw

Heel veel bergruimte

De buscamper heeft een grote laadruimte achterin waar stoelen en een tafel gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Daarnaast krijgt u door het bed op te klappen of weg te halen een enorme ruimte om van alles op te kunnen bergen.
Check-mark blauw

Compact maar ruim

De buscamper is mooi compact, maar toch kunt u genieten van alle comfort van een vast bed, een vast toilet en een douche, een vaste keuken en een zithoek.
Check-mark blauw

Originele fabrieksbuscampers

Onze buscampers zijn originele fabrieksbuscampers. Dit betekent dat ze hoogwaardig zijn, een lange gebruiksduur hebben en waardevast zijn. Daarnaast hebben de buscampers hun kwaliteit al bewezen in het beroepsgoederenvervoer waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Geen gedoe met lekkages ed. zoals je wel ziet bij de half-integraal en integraal campers.

Bekijk ons aanbod

 
Overtuigd? Bekijk snel onze voorraad buscampers! Bij "ons aanbod" ziet u alle buscampers die wij op dit moment in voorraad hebben staan. Om te zorgen dat onze klanten een buscamper kopen die past bij al hun wensen, hebben wij met zorg een klein aantal buscampers ingekocht die allen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.