Aanbod

 
Hieronder ziet u onze voorraad (bus)campers die wij op dit moment te koop hebben staan. Ons aanbod is klein, maar zorgvuldig geselecteerd. Door het kleine aanbod zijn wij in staat om de kwaliteit van onze jong gebruikte (bus)campers te waarborgen. Tevens zijn wij in staat om u extra goed te adviseren aangezien wij onze (bus)campers van binnen en buiten goed kennen. Ons doel is om u een (bus)camper te verkopen die aan al uw eisen en wensen voldoet, zodat u als een tevreden klant de deur uitgaat met uw droom (bus)camper. Al onze (bus)campers zijn occasions.
 
 
Afleveringskosten
Wij hanteren geen afleveringskosten. De buscamper die u bij ons koopt is inclusief afleveringskosten en campers jonger dan 5 jaar worden standaard geleverd met 6 maanden garantie van Autotrust. Zo weet u zeker dat u een goede koop doet als u bij ons een occasion buscamper aanschaft.
Daarnaast is het ook mogelijk om uw oude camper bij ons in te ruilen.
 
 
Afspraak maken
Als u enthousiast bent over een bepaalde camper en wellicht tot koop wilt overgaan, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging zodat u de camper "live" kunt ervaren. Wij zorgen ervoor dat de buscamper klaar staat voor uw bezichtiging en eventueel een proefrit. Bezichtigingsafspraken kunnen voor zowel door de week als het weekend gemaakt worden.
Wacht niet te lang, want weg is weg!

De voorraad campers vermeldt op onze website is altijd up-to-date. Als u nog vragen heeft kunt u vanzelfsprekend telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
 

Verkocht

Hieronder ziet u een selectie van onze campers die recent zijn verkocht.